pondělí 13. srpna 2012

Šunka se šlehačkou

Další úkol soutěže Za barem II -kulinářský paradox. A proto vám dám recept na výtečný předkrm, který se hodí k výjimečným příležitostem.
Nejlepší je k němu pravá šunka od kosti.
Pak potřebujeme smetanu na šlehání a křen.
Smetanu rozšleháme v šlehačku a zamícháme do ní nastrouhaný křen.
Potom už jen z šunky udělat roličky a napěchovat šlehačkou.

Vlastně bychom tomu mohli říkat i slané kremrole :)

1 komentář:

  1. Děkujeme za zapojení do soutěže, pouze bychom chtěli upozornit, že každý úkol by měl mít uvnitř textu zpětný odkaz na článek se zadáním úkolu v mléčném baru (http://mlecny-bar.blog.cz), jinak je neplatný.

    OdpovědětVymazat